Saturday, December 9, 2006

E.R dizi özetleri 9. sezon

09.12.2006
Kimsenin kendisini dinleyip ciddiye almaması Gallant’ın canını sıkar. Bu arada Stella Willis, Kayson yeterli derecede geniş çaplı bir tedavi uygulamadığı için ölür. Weaver televizyonda canlı yayında grip aşılarını tarif ederken bir hata yapar ve iki ayrı gazeteciye aynı iğne ile aşı uygular. Susan ve Abby, Weaver’ı tuvalette elinde bir iğneyle yakalar. Weaver da mecburen hormon aldığını itiraf eder. Carter, Susan’ın zaten bildiğini varsayarak ona Abby’nin içki probleminden bahseder.


16.12.2006
Cadılar bayramı gecesi kutlanmaktadır. Ancak bir apartmanda çıkan yangın sonucu acil servis yaralılarla dolar. Corday yanına Paul Nathan adlı Parkinson teşhisi konmuş yeni bir tıp öğrencisi alır. Nathan hastalığını öğrendikten sonra tıp okumaya karar vermiştir ve acildeki ilk günü onun için oldukça zorlu olacaktır. Romano’nun rehabilitasyon tedavisi umduğundan daha yavaş ilerlemektedir. Weaver’ın gerginliği ise devam etmektedir.



23.12.2006
Corday acile gelen yeni tıp öğrencisi Paul Nathan ile karşı karşıya gelir, konu ise Nathan’ın tekrar canlandırılmamak için evrak imzalamış olan Alison adlı hastanın tedavisine müdahele etmesidir. Abby şehre ziyarete gelmiş olan kardeşi Eric’in gergin ve sinirli davranışlarına bir anlam verememektedir. Aynı zamanda da hemşirelerden birinin eski sevgilisinin Kovac aleyhine şikayette bulunması onu zor duruma sokacaktır. Diğer taraftan Pratt bir hastanın kendisini tehdit etmesi üzerine Chen’le yüzleşecektir.


30.12.2006
Erkek kardeşi Eric bir anda ortadan kaybolunca Abby onun sağlığından endişe etmeye başlar. Aslında Eric’in bir rahatsızlığı vardır ve Abby, Carter’dan onun tıbbi kayıtlarına ulaşmasını ister. Korkmuş Çinli göçmen bir dadıyı tedavi etmekte olan Carter ve Chen onun patronu tarafından hamile bırakıldığından şüphelenir. Paul Nathan da bir yandan fiziksel sıkıntılarıyla uğraşmakta bir yandan da doktorların saygı ve güvenini kazanmaya çalışmaktadır. Kovac’ın ise bazı davranışları sebebiyle başı derttedir.

No comments: